• Rruga "Pjeter Bogdani", Pallati 23/4, Kati i II, Tirane

Produktet

Agro & Social Fund ofron shumellojshmeri produktesh me vlere, qellime perdorimi dhe me interes te aplikuar sipas kerkesave dhe kushteve te tregut.

 

.

 • KREDI BIZNESI & AGRIKULTURË
 • Shuma maksimale 2,000,000 Lekë

 

 • KREDI EFICENCA E ENERGJISË – HOUSING Shuma maksimale 1,000,000 Lekë

 

 • KREDI SOCIALE
  Shuma maksimale 500,000 Lekë
 • KREDI START-UP
 • Shuma maksimale 300,000 Lekë

 

 • KREDI RICIKLIMI
 • Shuma maksimale 500,000 Lekë

 

 • KREDI KONSUMATORE
 • Shuma maksimale 500,000 Lekë

 

Detaje produktet/sherbimet